KUKRUBOSS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 537 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KukruBoss. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 5:26 Lekker gegeten heerlijk gesmaakt
29 jan 2023 om 21:41 Super lekker, goede porties. Alleen was de gewenste bezorgtijd met 30 min overschreden. Was wel het wachten waard !!!
29 jan 2023 om 21:24 Het eten was weer super lekker.
29 jan 2023 om 1:59 Eerst veelste laat en dan nog een hele andere bestelling, per direct de prullenbak in. En als je belt word er niet opgenomen.
20 jan 2023 om 21:19 Krukruboss real soulfood! Weer heerlijk gegeten en waar voor je geld! De tjauwmin speciaal we eten er twee dagen van en dag twee net zo heerlijk. Kan er een vestiging komen in Leidsche Rijn? Wij worden zekers te weten vaste klant :-)
15 jan 2023 om 21:57 Altijd lekker
15 jan 2023 om 13:12 Zowel de roti als de nasi was te zoutigg, we hebben er niet van kunnen genieten. Plaat was top!
8 jan 2023 om 8:46 Lekkerrrr alleen jammer van lange bezorgtijd
7 jan 2023 om 8:57 Het eten was echt heerlijk en we gaan hier zeker vaker bestellen! De bezorgtijd was gezet op 90min, dat was wel erg lang maar dat is het enige minpuntje. Het eten kwam na die tijd wel echt warm aan.
6 jan 2023 om 23:41 Lekker eten, dat wel. Maar we moesten er 2,5 uur op wachten. Tip voor het restaurant: als je de bezorgtijd niet waar kunt maken, maak dan het bezorggebied kleiner...
2 jan 2023 om 12:00 Best Surnaamese in Utrecht so far!
1 jan 2023 om 22:35 De nasi rijst is gevaarlijk. Voor herhaling vatbaar