KUKRUBOSS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 497 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KukruBoss. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 2:45 Bestelling is nooit gekomen. Mevrouw aan de tel was asociaal en hoogmoedig. Nooit zo respectloos behandeld aan de telefoon! Kan beter blijven koken voor de buren. Eten nooit gezien/geproefd dus daar kan ik niet over oordelen.
25 nov 2022 om 23:18 Top eten elke cent waard
21 nov 2022 om 0:04 Top was heerlijk zo als altijd
14 nov 2022 om 8:59 Top eten! Snel bezorgd en vers!
12 nov 2022 om 17:38 Ik had niet gezien dat ze verhuisd waren en dat levering dus langer zou duren. Was toch sneller dan aangegeven en zowaar warm! Grote portie vegan bami. Lekker veel tempe, kousenband en zuurgoed. Dus ook nog gezond en voedzaam.
12 nov 2022 om 3:56 you are the best in utrecht
7 nov 2022 om 13:24 Eten is nooit gekomen. Na 45-60 min hebben wij ze gebeld en zeiden ze dat het nog 45 min zou duren. Toen hebben wij gezegd dat het Niet meer hoeft. Het geld zie ik dan ook graag teruggestort.
6 nov 2022 om 11:02 Sneller bezorgd dan verwacht, op een zaterdagavond! Eten is gewoon gruwelijk lekker, eindelijk goeie surinamer in utrecht
15 okt 2022 om 8:16 Lang geleden dat ik zo heerlijk Surinaams heb gegeten. Mijn complimenten.
14 okt 2022 om 20:50 Heerlijk gegeten. Het duurde even maar was het wachten zeker waard. Super vriendelijk personeel. Ik ga hier zeker nog wel een keer bestellen!
8 okt 2022 om 2:51 Ik heb heerlijk gegeten en mevrouw heeft me goed geholpen! 5 sterren zoals beloofd :)
7 okt 2022 om 22:45 Het wachten was t zeker waard je proefd dat t vers en met liefde is gemaakt. moksi alesi en kip was super lekker volgende keer wat anders proberen zelfs mijn kinderen vonden het verrukkelijk.