KUKRUBOSS

KUKRUBOSS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KukruBoss. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 21:51 Nooit meer
8 jul 2022 om 22:18 Lekkere nasi en kip. Totaal niet pittig, maar voor de liefhebbers leveren ze er ajoema peper (gele peper) bij.
2 jul 2022 om 23:27 Waar moest die kip geslacht worden? In SU? Duurde niet normaal lang. 2,5 uur gewacht
2 jul 2022 om 21:46 Ruim 2,5 uur moeten wachten op 2 maaltijden. Eten was goed alleen de bami mag wat meer smaak hebben
2 jul 2022 om 20:47 Bezorging duurde ontiegelijk lang. Ook na een paar keer bellen.
2 jul 2022 om 13:48 De roti was heerlijk
29 jun 2022 om 20:51 Heb er even op moeten wachten, maar het was het wachten meer dan waard. Echt lekker gegeten. En zeker voor herhaling vatbaar.
19 jun 2022 om 23:59 Eten was echt super en super lekker!
17 jun 2022 om 20:21 Het eten smaakte goed, porties zijn ruim gevuld. De tjauwmin lijkt en smaakt als normale bami, wat heel jammer was + ik kon geen verschil opmerken tussen de gegrilde kip en bbq kip. Bezorging duurde wel even, maar alles was nog prima warm.
5 jun 2022 om 21:41 Her eten was weer overheerlijk, netjes op tijd bezorgd, ik heb mijn vaste besteladres gevonden; Kukru Boss. Aanrader: de moksi alesi overheerlijk.
2 jun 2022 om 15:36 Bezorging duurt altijd lang maar eten altijd heerlijk
28 mei 2022 om 21:18 Als ik het wist dat het zo lang zou duren had ik nog niet betaald en ook niet besteld. we wachten al 2 uren lang en de bezorger die zou ons bellen hoe ver hij is tot nu toe niet. Als ik zo naar de reacties moet kijken dan ben ik niet de enige .